محل تبلیغات شما

نخستین ویرایش استاندارد ایزو 17025 در سال ۱۹۹۹ در نتیجه تجربیات وسیع حاصل از اجرای ISO/IEC Gude 25 و استاندارد اروپایی EN 45001 تهیه و جایگزین هر دو آنها شد در سال ۲۰۰۵ این استاندارد مورد تجدید نظر قرار گرفت که این ویرایش دومین ویرایش استاندارد بین المللی ایزو ۱۷۰۲۵ بود و در آن ویرایش شامل کلیه ااماتی بود که آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون باید برآورده سازند تا بتوانند اثبات کنند که یک سیستم مدیریت را به کار گرفته برقرار نگه داشتند و از نظر فنی صلاحیت دارند و نیز قادر به فراهم کردن نتایج فنی معتبر هستند. مراجع تایید صلاحیت که صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون را به رسمیت می‌شناسند باید این استاندارد را به عنوان مبنای تایید صلاحیت به کار ببرند. این استاندارد همسویی مناسبی نیز با استاندارد ایزو ۹۰۰۱ دارد و در سازمان هایی که استاندارد ۹۰۰۱ پیاده‌سازی شده این استاندارد ساده تر و سریعتر قابل پیاده سازی است.

 این استاندارد می تواند نشان دهنده صلاحیت آزمایشگاه در فراهم کردن و ارائه داده ها و نتایج فنی معتبر باشد. همچنین پیاده سازی این پیاده سازی این استاندارد می‌تواند کمک بکند تا نتایج آزمون و کالیبراسیون ها بین کشورها تسهیل گردد.

 به کارگیری این استاندارد همکاری میان آزمایشگاه ها و سایر سازمان ها را تسهیل و به تبادل اطلاعات و تجارب و نیز به هماهنگ کردن استانداردها و روش‌های اجرایی کمک می کند. هم اکنون نیز در ایران این استاندارد توسط سازمان ملی تایید صلاحیت ایران صادر می‌شود و این استاندارد به عنوان یک استاندارد قابل قبول در اداره استاندارد ایران شناخته می‌شود و سازمان‌هایی که این گواهینامه را در آزمایشگاه خودشان پیاده‌سازی کرده اند می توانند به عنوان همکار اداره استاندارد تست های محصول را انجام دهند.

ایزو 17025


این استاندارد اامات عمومی را برای صلاحیت بی‌طرفی و انسجام عملیات آزمایشگاه ها مشخص می کند این استاندارد برای همه سازمان هایی که فعالیت آزمایشگاهی دارند صرف نظر از تعداد کارکنان آنها قابل اجرا است مشتریان آزمایشگاهی مراجع نظارتی سازمان ها و طرح های ارزیابی همترازی مراکز تایید صلاحیت و سازمان‌های دیگر می‌توانند از این استاندارد بین المللی برای تایید یا شناسایی صلاحیت آزمایشگاه استفاده بکنند.

برای دریافت رایگان فایل آموزشی ISO 17025 بر روی لینک زیر کلیک کنید. 

WFPI Leadership workroom

مروری بر معرفی روش آزمون مایعات نافذ

مروری بر معرفی فولاد زنگ نزن آستنیتی

آنالیز حالات خرابی بالقوه طراحی یا DFMEA

استاندارد ,صلاحیت ,آزمایشگاه ,ها ,سازمان ,ویرایش ,این استاندارد ,تایید صلاحیت ,پیاده سازی ,به عنوان ,را به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه فایل دانشجویی گروه عربی ناحیه 2 سنندج - کردستان alerukan imytanen Sharon's notes وبلاگ دختران زیبا فشن و مد انتظار Robert's page روستای توكل