محل تبلیغات شما
آنالیز حالات خرابی بالقوه یا FMEA یکی از مدارکی است که امروزه در بسیاری از سازمان ها مورد استفاده قرار میگیرد. هدف اصلی این مدرک، پیش بینی عیوب و خرابی هایی است که ممکن است در مراحل تولید ایجاد شود. 

مدرک آنالیز حالات خرابی بالقوه با توجه به اهمیت بالای خود، به سه نوع مختلف دسته بندی می شود: 
1- آنالیز حالات خرابی بالقوه طراحی یا DFMEA
2- آنالیز حالات خرابی بالقوه تولید یا PFMEA
3- آنالیز حالات خرابی بالقوه لجستیک یا LFMEA

این سه گروه مدرک همانطوری که از نام آنها پیداست با اهداف مختلفی تدوین می شوند. باید توجه داشت مدرک آنالیز حالات خرابی بالقوه طراحی، مختص فاز طراحی و قبل از تولید محصول است. این در حالی است که دو مورد دیگر در فازهای بعدی و برای تولیدات جاری هستند. 

نکته قابل توجه در مسئله آنالیز حالات خرابی بالقوه طراحی این است که باید این مدرک قبل یا در حین طراحی نوشته شود و نباید در زمانی که طراحی بسته یا به اصطلاح Freeze شده است تدوین شود. این یکی از مهم ترین نکات است که باید سازمان ها و تیم مهندسی آنها به آن توجه داشته باشند. به منظور نگارش مدرک DFMEA نیاز است که تیم چند تخصصی از افراد مختلف سازمان تشکیل شود. در این تیم باید از تمامی افراد سازمان حضور داشته باشند. 

به همین منظور با توجه به اهمیت بالای این موضوع، دستورالعمل آنالیز حالات خرابی بالقوه طراحی یا DFMEA برای شما آماده شده است. باید توجه شود این مدرک بعد از تکمیل شدن باید به تایید مشتری شما برسد. ورودی های این مدرک مشخص است و سازمان باید مطابق با ورودی ها مدرک را تدوین کند. 


دستورالعمل آنالیز حالات خرابی بالقوه طراحی

قیمت: 35500 تومان

دستورالعمل آنالیز حالات خرابی بالقوه طراحی


یکی از مشکلاتی که امروزه در طراحی قطعات و تجهیزات و یا سایر فازهای طراحی وجود دارد، عدم شناسایی مشکلات طراحی در ابتدای امر می باشد. شناسایی مشکلات طراحی در ابتدای امر می تواند از خسارات ناشی از مراحل بعدی طراحی جلوگیری کند. به همین منظور یکی از ابزارهای مناسب برای شناسایی این حالات خرابی، در فاز طراحی، ابزار DFMEA می باشد. در این مجموعه دستورالعمل پیاده سازی DFMEA در سازمان شما، به همراه دو فرم آنالیز حالات خرابی بالقوه طراحی و  فرم اقدام اصلاحی آماده شده است. همچنین کاربران عزیز با تهیه این مجموعه، یک فایل آموزشی DFMEA که بر اساس فرم های موجود تنظیم شده است، دریافت می کنند. 


قابل ذکر است این محصول فقط شامل مجموعه DFMEA بوده و موارد PFMEA و LFMEA توسط این مجموعه پوشش داده نمی شود. همچنین موارد ذکر شده در این مجموعه به عنوان یک چراغ راهنما برای شما ارائه گردیده و در صورت نیاز برخی موارد می تواند مطابق با سازمان شما تغییر کند، هرچند بر اساس تجربه، سعی شده است تمامی موارد ناشی از طراحی و همچنین موارد مورد نیاز DFMEA در این مجموعه گنجانده شود. 

خرید        سوال از فروشنده

مروری بر معرفی روش آزمون مایعات نافذ

مروری بر معرفی فولاد زنگ نزن آستنیتی

آنالیز حالات خرابی بالقوه طراحی یا DFMEA

خرابی ,طراحی ,حالات ,بالقوه ,آنالیز ,dfmea ,حالات خرابی ,خرابی بالقوه ,آنالیز حالات ,است که ,در این ,حالات خرابی بالقوه ,آنالیز حالات خرابی ,خرابی بالقوه طراحی ,شناسایی مشکلات طراحی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Sheryl's life پشتیبان هواشناسی خصوصی ergrisarheed rilux tainalisib خرید ساعت دیواری ارزان قیمت فانتزی شیک مدرن با کیفیت 2020 آخرین مهلت تحویل فعالیت های مربوط به درس روش پژوهش طراحی سایت حرفه ای ماشین آلات تزریق پلاستیک | machinist statulinrib